Din nestes hus, Jette A. Kaarsbøl

Da er forfatteren av Den lukkede bok tilbake med en ny flott bok. Det er en stillegående roman, med et utdypende og vakkert språk som får deg til å blad videre med en iver etter å vite hvor roman tar deg.

Handlingen foregår i København og hovedpersonen er Laus Lindborg som er en ettertraktet arkitekt og en kvinnebedårer med en angst for intimitet og varige forhold.

Hans far dør uventet og som en gest til farens tidligere bragd som arkitekt vil han at faren skal bisettes i den stille og bedagelige provinsbyen St. Randing.

Laus bestemmer seg for å ta en pause fra stresset i byen og blir værende i St. Randing etter bisettelsen en tid for å jobbe med et fotoprosjekt.

Han får et nært og godt vennskap med presten i byen, og tilbringer mye tid med presten, hans mye yngre kone Alma og deres lille datter Emilie.

I tingenes tilstand skjer det tiltrekninger, tilnærminger og en hete som en burde være foruten på en prestegård.

Dette er en veldig bra skrevet bok og forfatteren har en fantastisk språkbruk og beskriver trivielle ting på en vakker måte. Den eneste kritikken jeg vil komme med er at jeg skulle ønske boken var lengre, uten å utdype det noe mer så kommer en slutt så altfor brått på etter en oppbygning som er nærmest perfekt. Tilbake

Kjøp boka her

 

 

                                                                     Del på   

 

 

 

 

Eldre 

bokanmeldelser:

 

1. Regines bok, Regine Stokke

 

2. Når barnet har lagt seg, Michael Nyqvist

 

3. Lucifers evangelium, Tom Egeland

 

4. Brente skygger, Kamila Shamsie

 

5. Dårens datter, Mian Lodalen

 

6. Skjulte skrifter, Sebastian Barry

 

7. Tyfon, Charles Cumming

 

8. Little Bee, Chris Cleave

 

9. Å telle duer, Sabine Roger

 

10. Den glemte hagen, Kate Morton

 

 

 

 

   

Bokanmeldelser.com